Vitriner

Vitrineskab

Med et vitrineskab i dit hjem kan du opbevare de fine tallerkener og glas et sted, hvor man stadig har mulighed for at nyde synet af dem. Vitriner har glaslåger, hvilket gør det muligt at beskue det fine porcelæn og andre nipsting, du ellers måtte eje. Hos Møbelkæden.dk har vi et godt udvalg af solide vitriner med store glaslåger og hylder lavet i mørkt eller lyst træ.

Vitrineskabe er ofte at foretrække fremfor skænke, da de for det meste er meget mere åbne, og du kan meget hurtigere finde de ting, du leder efter bag glaslågerne. Glaslågerne i vitrineskabe tilbyder dog den sikkerhed, at småbørn og kæledyr ikke har lige så nemt ved at komme til det skrøbelige service, som de ellers ville have haft i en åben eller delvist åben reol.

Eksklusive vitrineskabe til det moderne hjem
Vores vitrineskab af modellen CASØ 700 har indbygget LED lys i hylderne, hvilket gør den meget eftertragtet. De mange refleksioner fra diverse glas og figurer er yderst dekorativt, især om aften når det er lidt mørkere i rummet.  CASØ 700 er desuden ekstra rummelig og har sine skuffer i midten af skabet fremfor i bunden. Dette gør det nemmere for dig at hente service og andre småting fra vitrineskabet.

Se også vores nye gulv vitrineskabe ALASKA lavet i mørkbejdset akacietræ. Den mørke nuance giver en
varm glød, som er flot komplimenteret af den flotte struktur i træet. Passer rigtig godt ind med de typiske lyse vægge i stuen.

Møbelkæden.dk har indgået et samarbejde med Hjort Knudsen om at lave en serie møbler til det moderne hjem. SCHULTZ-serien er designet eksklusivt til Møbelkæden af designeren Helge Schultz. Vitrineskabet SCHULTZ er et udmærket bidrag til det moderne danske hjem.

Hos Møbelkæden.dk får du den bedste rådgivning i forbindelse med indkøb af møbler. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål. Find alle vores aktuelle tilbud her på siden.