Sovesofaer

Sovesofaer

Skal dine overnattende gæster sove godt? Så har vi hos Møbelkæden et stort udvalg af smarte og komfortable sovesofaer til både hverdags- og gæstebrug i flere prisklasser, der passer til ethvert hjem.

En moderne og funktionel sovesofa kan stå i mange af boligens rum, om det er i gæsterummet, på ungdomsværelset, i hjemmekontoret eller stuen. Sovesofaen er en utrolig nem og praktisk løsning, hvor du hurtigt og let kan skabe ekstra sengepladser til familie og venner.

Hvis det kniber med kvadratmeterne, så kan du i stedet for en almindelig sofa, udnytte pladsen optimalt med en behagelig sovesofa i flot design. Ved mange af vores sovesofaer kan du endda vælge forskellige madrastyper, så du får nøjagtig den ønskede komfort til hverdagsbrug.

Vi har sovesofaer i stort set alle former og mål, så uanset som du ønsker en enkel eller dobbelt sovesofa med integreret opbevaring til sengetøj, en sovesofa med chaiselong eller en hjørnesofa med sovefunktion, så finder du det hos os.

Gør det nemt at have overnattende gæster

Fiftynine sovesofa er tiltænkt stuen, men kan fint benyttes på ekstraværelset. Her får du en kvalitets sovesofa, der har super elastisk koldskum i sædet og latex granulat i rygpuden. Sovesofaen har en god længde på hele 210 cm. og med sit simple design, passer den i enhver boligindretning.

Rollo Daybed er en praktisk, elegant og multifunktionel sove sofa. Rollo Daybed har elevation i begge ender, og kan derfor anvendes som en lille sofa til middagsluren, en god gæsteseng eller et hyggeligt sted at læse en god bog. Den leveres med en håndlavet madras, og du kan vælge blandt 35 flotte tekstiler.

Micado sove sofaen er derimod et solidt ungdomsmøbel i et smart og ungt design, der er perfekt til ungdomsværelset. Sovesofaen er af god kvalitet og velegnet til at sove i hver nat.

Flere af Møbelkædens komfortable sovesofaer er del af vores faste lavpris sortiment, hvor du på populære produkter får en ekstra god pris. Hvis du er i tvivl om, hvilken sove sofa, der vil passe bedst til dine behov, så kan du altid komme forbi din lokale Møbelkæden butik, hvor du kan se og prøve vores mange varianter.