Sofa & Hjørneborde

Sofaborde

For de fleste er dagligstuen hjemmets yndlingsrum. Det er her man mødes for at tv-hygge, spille spil, slappe af og dykke ned i en god bog. Stuen er derfor boligens foretrukne frirum og et af de vigtigste samlingspunkter, når det gælder familietid og hyggeligt samvær.

Sofabordet er ofte en central del af boligindretningen, og har derfor en helt særlig betydning som midtpunkt for fællesskabet. I dag kan du få sofaer i mange forskellige former og størrelser, så at finde det rette sofabord, der matcher stuemøblementet, kan være en svær opgave.

Uanset dine behov og ønsker, så kan du finde dit sofabord hos Møbelkæden. Vi har vi sofaborde til enhver smag, og vores store udvalg spænder fra klassikere til design og kakler. Mange af vores modeller findes som laminatsofaborde eller sofaborde i massiv træ, herunder både sæbebehandlede og lakerede sofaborde. De fleste sofaborde findes også i mange størrelser, så de kan laves som matchende hjørneborde.

Design, kvalitet og funktionalitet

Hvis du leder efter et formstærkt og funktionelt sofabord, der passer til de fleste moderne skandinaviske hjem, så er det danske design i hvidolieret egetræ fra Haslev et meget populært valg.

Sætter du pris på kvalitetstræ, som ikke belaster miljøet under produktionen? Så kan vi varmt anbefale de dansk produceret sofaborde fra Davinde Savværk A/S. Eksempelvis er sofabordet i mahognibejdset bøgetræ fra GREEN-serien miljørigtigt FSC certificeret.

Såfremt du er på udkig efter et stilfuldt sofabord, der passer til de fleste sofagrupper, så er Svane sofabordet i laminat med børstet stål sokkel, en elegant klassiker.

Søger du i stedet et unikt sofabord til stuen, så kan du vælge at designe dit helt eget med vores Katrine sofabordskoncept. Her findes der talrige muligheder for at skræddersy på tværs af faconer og farver, så du kan få netop det sofabord, som passer til dine individuelle behov og ønsker.