Modulsofaer

Indbydende modulsofaer til ethvert formål

Sofaen er et indbydende stuemøbel, der samler familien og inviterer til afslapning og gode stunder. En sofa skal kunne give plads til det hele, og derfor er det ikke nødvendigvis et nemt valg at finde den rette sofa.

Før du køber en ny sofa, så er det vigtigt at betænke sofaens formål, størrelse og hvordan den skal passe ind i rummets indretning. Skal farverne matche resten af stuens interiør? Bliver sofaen ofte besøgt af gæster, børn og kæledyr, der kræver slidstærkt materiale? Hvilken størrelse sofa har du plads til i stuen og hvor i rummet skal den stå?

Der er således rigtig mange overvejelser, når der skal vælges en ny sofa. Med en modulsofa har du mulighed for selv at sammensætte din sofa med modulerne efter dine ønsker, så den passer perfekt ind i din stue og til ethvert formål.

 

Få unikke kombinationsmuligheder med en modulsofa

Hos Møbelkæden finder du flotte modulsofaer, der er utrolige komfortable og med mulighed for unikke kombinationer og funktioner, der matcher dine behov og personlige indretningsstil. Blandt vores professionelle leverandører finder du Himolla, O.P. Møbler og Top-line og mange flere.

Du kan få modulsofaer med både stof- og læderbetræk i præcise de mål og ofte i de former, som du måtte ønske. Uanset om du leder efter en u-sofa, en chaiselongsofa eller en rigtig flyder sofa, så kan du få dem hos os. Hvis du alligevel ønsker et mere klassisk udtryk, så kan de fleste modeller også leveres som 3 personers, 2 personers og som 2½ personers sofa.

 

SYSTEM PULS er Møbelkæden eget byggesystem, hvor du kan skræddersy din sofa ved at vælge forskellige komponenter, farver, stoftyper og hårdhed i sædet. Her kan du blandt andet selv vælge bredde og dybde på hvert enkelt sæde-modul, så du ikke behøver at fravælge din favoritmodel blot fordi den er for stor til dit hjem, da du hurtigt og nemt kan tilpasse den.

Når du vælger en modulsofa fra System Puls, kan du skabe din helt egen unikke sofa med et utal af kombinationsmuligheder. Vi vejleder dig gerne til at træffe alle de rigtige valg, og vi producerer først sofaen når alle valg er truffet.

Kig gerne ind i din lokale Møbelkæde og lad vores erfarne personale hjælpe dig med at skræddersy dit sofasæt, så vi sammen kan opfylde dine sofadrømme.